content_copy
Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
copal
Puur natuur massala wierook stokjes copal.
Puur natuur massala wierook stokjes copal. Copal wordt gebruikt bij reinigingsrituelen. Het heeft een zeer opbeurende, heldere, bosachtige geur. Het is geweldig om negatieve energieƫn op te ruimen en
ā‚¬Ā 2,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Puur natuur massala wierook stokjes copal.
 
Copal wordt gebruikt bij reinigingsrituelen. Het heeft een zeer opbeurende, heldere, bosachtige geur. Het is geweldig om negatieve energieën op te ruimen en positieve veranderingen aan te brengen. Het geeft een buitengewoon positieve en liefdevolle energie die zal helpen een vredige energie in uw huis te brengen. Copal is een boomhars die afkomstig is van bomen uit de Buresa-familie, een medicinale en heilige boom voor de Maya's in Zuid-Mexico. Het is een prachtig hulpmiddel om te branden tijdens meditatie en andere zelfzorgceremonies.
 
Copal is used in cleansing rituals. It has a very uplifting, clear, woodsy scent. It is great for clearing negative energies and making positive changes. It has an extremely positive and loving energy that will help bring a peaceful energy to your home. Copal is a tree resin that comes from trees in the Buresa family, a medicinal & sacred tree to the Mayas in Southern Mexico. It is a beautiful tool to burn during meditation and other self-care ceremonies. 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies