content_copy Balloon-Simple-ArrowNon
Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Kaarsenmagie

MAGIEKaarsenmagie is een gebruik dat iedereen naar eigen inzicht kan uitvoeren, mits men de juiste regels in acht neemt en enige kennis heeft van de kleurensymboliek, de betekenissen van de oliën en de wierook.
Daarom worden hierna enkele tabellen gegeven waarin de kernbegrippen kort worden weergegeven. Kaarsenmagie kan niet al Uw problemen oplossen, maar ze kan wel helpen om de gewenste veranderingen in Uw leven te versnellen. Deze tak van de magie is door de eeuwen heen beproefd en bestaat hieruit dat men door het branden van kaarsen volgens de wetten van de spirituele wereld veranderingen in het leven van een persoon bewerkstelligt. Wanneer U met magie werkt, is het goed om het volgende in gedachten te houden: Als men een ritueel uitvoert om iemand schade te berokkenen, dan kan dit een drievoudige terugwerking hebben  op de persoon van wie het afkomstig is. Houdt U dus verre van deze z.g. zwarte magie. Kaarsenmagie werkt niet altijd onmiddellijk maar kan pas na enige tijd de gewenste resultaten geven. Wanhoop dus niet te snel. Boven alles vereist magie een grote dosis inspanning en toewijding. Geld of tijd mogen voor U geen belemmering zijn in de aanschaf van de benodigdheden en het uitvoeren van het ritueel.
Als U de volgende fundamentele regels volgt die voor ieder kaarsenritueel van toepassing zijn, kunt U Uw eigen ritueel opzetten

In principe heeft men altijd minstens nodig :

 * Twee altaarkaarsen (worden in elk ritueel gebruikt).

 * Een kaars die het doel symboliseerd wat men wil bereiken.

 * Een kaars(en) die de persoon of personen vertegenwoordigen voor wie     
   het ritueel bedoeld is (dit zijn de kaarsen in de kleur van de persoon
   zijn sterrenbeeld).
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.