Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Amandel olie (Almond oil)
Amandel olie (Almond oil)

Voor ritueel past men amandel olie toe in rituelen met betrekking tot voorspoed of om geld aan te trekken.

€ 4,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Bij amandel olie onderscheid men de etherische olie (de ‘bittere’ en de spijs
olie varianten (zoete). Zoete amandelolie wordt verkregen door het uitpersen
van de pitten van de amandel noot. Het wordt veel gebruikt in de cosmetica
als basis olie voor de bereiding van crèmes en lotions.
Ook zeer geschikt als basis voor massage olie.
Het wordt gebruikt bij bronchitis, als laxeermiddel, het verzacht spierpijn en
verzacht de huid. Ook gebruikt in de voedselbereiding (marsepein).
 

With almond oil one distinguishes the essential oil the "bitter" and the food
oil variants (sweet).
Sweet almond oil is obtained by squeezing the kernels of the almond nut.
It is widely used in cosmetics
as a base oil for the preparation of creams and lotions.
Also very suitable as a base for massage oil.
It is used in bronchitis, as a laxative, it soothes muscle pain and
softens the skin. Also used in food preparation (marzipan).